E Premte 9 nëntor 2012

Workshop: FORMIMI DHE NXITJA E PUNESIMIT NE QARKUN E SHKODRES. Workshop: FORMIMI DHE NXITJA E PUNESIMIT NE QARKUN E SHKODRES.Në kuadrin e Projektit SeeNet “Suport për Planifikim në Sferën Sociale dhe realizimin e një Programi për Kualifikimin e Formimit Profesional në...

1 – 2 nëntor

TRAJNIM MBI MONITORIM VLERËSIMIN E PLANEVE DHE STRATEGJIVE TË ZHVILLIMIT RAJONAL TRAJNIM MBI MONITORIM VLERËSIMIN E PLANEVE DHE STRATEGJIVE TË ZHVILLIMIT RAJONAL. Në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal, Shqipëria e Veriut,  financuar nga Bashkëpunimi Zviceran dhe ai Austriak në datat...

E martë 27 nëntor 2012

AKTIVITET ME RASTIN E 100 VJETORIT TE PAVARËSISË Ditën e marte me 27 nëntor në hollin e selisë së këshillit të qarkut Shkodër u organizua një aktivitet festiv me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së shtetit Shqiptar. Me...