Turizmi

 Vizioni i Këshillit të Qarkut Shkodër në fushën e turizmit  Këshilli i Qarkut Shkodër  ka qënë dhe vazhdon të jetë i përfshirë në përcaktimin e   politikave, në planifikimin dhe zhvillimin e  turizmit, menaxhim mjedisor dhe atë të   destinacionit, të adoptuara këto për kërkesat lokale dhe rajonale. Roli dhe angazhimi i  Këshillit të Qarkut, për të reflektuar kërkesat dhe domethënien e turizmit në ekonominë  lokale, është gjithnjë në rritje dhe po luan një rol të fortë në menaxhimin e turizmit,  megjithëse sektori privat është ai që ka rolin kryesor në zhvillimin e  strukturave dhe  sherbimeve komerciale të turizmit. Vizioni i Këshillit të Qarkut Shkodër:  Krijimi i rajonit si produkt turistik tërheqës dhe i promovueshëm.  Për më shumë kliko:  

  Informacion për turistet   Plane zhvillimi te turizmit   Resurset   Itinerare turistike   Sherbime   Fotografi   Botime   Lidhje

Informacion për turistët

Pozita gjeografike Qarku Shkodër, shtrihet në Shqipërinë veriore, në Alpet Shqiptare (lindje veri), në Ultësirën Perëndimore (perëndim jug) dhe në krahinën malore qendrore pjesa juglindore e territorit).Përfshin rrethet Shkodër, Malësi e Madhe dhe Pukë.Ka...

Hotelet

 Hotelet ne Shkodër HOTEL COLOSSEOVendndodhja: Hoteli ndodhet në qendër të qytetit të Shkodrës. Rruga : "13 Dhjetori", Shkodër. Tel.:00 355 224 75 13 Fax: 00 355 224 75 14 Cel: 00 355 68 20...

Lidhje

Hotel Colosseo Hotel Valz www.mtkrs.gov.al www.albaniantourism.com www.albania-hotel.com www.tourismalbania.com www.albanian.com www.infoshkodra.com www.inyourpocket.com www.shkoder.net www.shkodraonline.com www.kelmend.info www.velipoja.com www.hotelpuka.com.al 

Shtëpi pritëse

Shtëpi pritëse

Plane veprimi lokale

      Plane veprimi lokale      

Strategjia kombetare

Strategjia kombëtare

Fotografi

Fotografi

Restorante/ bare

Restorante/ bare

Procedurat e vizave

Proçedurat e vizave dhe Rregullat doganore Sipas rregullave të Kodit Doganor, janë të ndaluar të hyjnë në territorin e vendit armë zjarri, municione, lëndë narkotike, drogë si dhe lëndë e mjete të tjera që...

Sistemi bankar dhe financiar/ Kompanitë e sigurimeve

Sistemi bankar dhe financiar/ Kompanitë e sigurimeve