Home Strategjia Opinione

Opinione

Në këtë rubrikë do të njiheni me opinionet e  donatorëve, specialistëve vendas apo të huaj, lidhur me hartimin e Strategjisë së zhvillimit të qarkut, si dhe për mënyrat e realizimit të saj. Për më shumë kliko në një nga opinionet e mëposhtme:

Krijimi i besimit ne institucionet europiane fillon me rajonet

Bruksel, 19 Mars 2009-03-21 Nje studim i koheve te fundit te Eurobarometrit  sugjeron qe autoritetet rajonale dhe lokale jane nivelet me te besueshme...