Lajmet Faqja e Pare

Friday 16 September 2016

The meeting of the Regional Council of Shkoder. At the premises of Shkodra Regional Council on 16 September 2016 at 12.00 was held the meeting of the Council of Shkodra Region. ...

E Premte me 16 Shtator 2016

Mbledhja e Këshillit të Qarkut. Në selinë e këshillit të Qarkut Shkodër me datë 16 Shtator 2016, ora 12.00 u mbajt mbledhja e radhës e këtij Këshilli. Mbledhja e Këshillit të...

13 Shtator 2016

Nis viti i ri Shkollor 2016-2017. Si në gjithë vendin tonë dhe në Qarkun e Shkodrës, sot me 13 Shtator 2016, është çelur viti i ri Shkollor 2016-2017. Nis viti i...

September 13, 2016

The start of the new school year 2016-2017. As in our country and in Shkodra, today 13 September 2016 has started the new school year 2016-2017. All schools in cycles of low...

10 Shtator 2016

Meshe Falenderimi ne Vau Dejes, per Nenen Shenjte Tereze. Kisha Katolike Shqiptare i kushtoi një meshë falenderimi, Shenjtrimit te Nene Terezes se Kalkutes, Nobelistes Shqiptare si nje ngjarje e shënuar për mbarë botën. ...

September 10, 2016

Mass of thanksgiving in Vau Dejes for the Holy Mother Teresa. The Albanian Catholic Church paid a thanksgiving Mass, for the sanctification of Mother Teresa of Calcutta, the Albanian Nobel prize winner as a...

5 Shtator 2016

PËR NËNËN SHEJTE TEREZE. 4 Shtatori 2016 për mbarë njerëzimin është dita e institucionalizimit të Shenjtërimit të Nënë Terezës, apo Shën Terezës së Kalkutës e cila për lartësinë e mirësisë dhe humanizmit të saj,...

01.08.2016

E nis kete fjale time, me nje falenderim per Programin e kooperacionit zviceran qe operon ne Shkoder, per kete fond ve ne dispozicion per Shkodren ne nje kohe kur askush nga ato te cilet...