Lajmet Faqja e Pare

13.01.2017

Këshilli i Qarkut të Shkodrës, ka zhvilluar një mbledhje jashtë radhe, në kuadër edhe të masave për menaxhimin e situatës së borës dhe ngricave në të gjithe territorin e ketij Qarkut. ...

Date 17.12.2016

Simpoziumi shkencor “Islam Dizdari  mesuesi, studiuesi, drejtuesi“. Simpoziumi shkencor “Islam Dizdari  mesuesi, studiuesi, drejtuesi“. Diten e Shtune me date 17.12.2016 u zhvillua ne ambjentet e Hotel Colosseo ne Shkoder Simpoziumi shkencor...

17/12/2016

      Scientific symposium "Islam Dizdari teacher, scholar, leader". On Saturday, dated 17.12.2016 was held in the premises of Hotel Colosseo Shkoder the scientific symposium "Islam Dizdari teacher, scholar, leader" ...

17 Nëntor 2016

Konferencë në kuadër të Projektit 4 Pillars Këshilli i Qarkut Shkodër organizoi me datë 17 Nëntor 2016, 17 Nëntor 2016 Konferencë në kuadër të Projektit 4 Pillars Këshilli i Qarkut...

7 November 2016

Conference in the framework of 4 Pillars the Regional Council of Shkodra organized on 17 November 2016 Conference in the framework of 4 Pillars the Regional Council of Shkodra organized on...

ME RASTIN E FESTAVE TË NËNTORIT

Në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër dhe në emrin tim personal,  Uroj gjithë popullin e Qarkut Shkodër, Në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër dhe në emrin tim personal,  Uroj...

28.12.2016

On behalf of the Regional Council of Shkodra and in my personal name, I wish all the people of Shkodra Region, HAPPY Our National Independence Day and the liberation of the...

1 Nëntor 2016

Presidenti i Republikës SH.T Bujar Nishani Nderi i Qarkut Shkodër Sot në ambjentët e Hotël Coloseo Shkodër u zhvillua ceremonia e dorëzimit të titullit të nderit “Nderi i Qarkut” Shkodër, Shkelqësisë...

1 November 2016

Today  at Hotel Colosseo premises in Shkoder was held  the ceremony of delivery of the honorary title "Honorary Shkodra Region" to His Excellency Bujar Nishani President of Republic. Besides the representatives...

E diele 9 Tetor 2016

Papa Francesku shpall Dom Ernest Troshanin Kardinal. Sot ne Romë në seline e Shenjte Vatikan, Papa Françesku ka shpallur në lutjen e të dielës, kardinalët e rinj ndër të cilët edhe Dom Ernest Troshanin...