Lajmet Faqja e Pare

E marte 2 Tetor 2012

Orosh, Mirditë, Komiteti Koordinues për bashkëpunim dhe zhvillim. Orosh, Mirditë, Komiteti Koordinues për bashkëpunim dhe zhvillim.Në kuadër të Programit mbi “Decentralizimin dhe Zhvillimin Lokal”–dldp implementuar nga HELVETAS Swiss Intercooperation dhe programit...

27-29 shtator 2012

Konferencë nismëtare me 27-29 shtator 2012, Suharekë , Kosovë. Konferencë nismëtare me 27-29 shtator 2012, Suharekë , Kosovë.Në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal, Shqipëria e Veriut,  financuar nga Bashkëpunimi Zviceran...

20–23 shtator 2012

PANAIRI I AGROBIZNESIT DHE TURIZMIT 2012. PANAIRI I AGROBIZNESIT DHE TURIZMIT 2012.Në datat 20–23 shtator, në mjediset e Pallatit të Kongreseve, u zhvillua panairi i përbashkët i Agrobiznesit dhe Turizmit, që...

E shtunë 22 shtator 2012

Festivali i Futbollit të Paqes. Festivali i Futbollit të Paqes.Festivali i Futbollit të Paqes është një veprimtari që synon kultivimin e paqes, zhvillimit të të rinjve, dhe angazhimin e komunitetit me...

E Hënë 17 Shtator 2012

  Takim pune për regjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark. Takim pune për regjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark.Mbledhja e katërt e Komisionit të Rregjistrimit të Përgjithshëm të Njësive Ekonomike Bujqësore...

12-13 Shtator CAGLIALI, Itali

Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes qarqeve të mesdheut me ato të ballkanit. Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes qarqeve të mesdheut me ato të...