Lajmet Faqja e Pare

3 April 2015

Promotion of Digital Map of Shkoder Region On 3 April 2015, at the youth center "Arka" the project AdriGov funded by IPA Adriatic CBC Programme implemented in Shkodra Region launched the Digital Map...

6 Maj 2016

“AGROTRADE BUSHAT” EKSPOZOHEN PRODHIME TË ZONËS. “AGROTRADE BUSHAT” EKSPOZOHEN PRODHIME TË ZONËS. 6 maji, dita e luleve siç njihet nga një pjesë e mirë e popullsisë shqiptare, u festua në një...

27, 28 Maj – Sarajeve.

Më 27 dhe 28 Maj Rajoni Molise organizoj në Sarajevë një seminar me temë "Dialogu Ndërkulturor në vitin e qytetarisë evropiane Më 27 dhe 28 Maj Rajoni Molise organizoj në Sarajevë...

KËSHILLI I QARKUT SHKODËR PËRSHËNDET LIRIMIN E RAMUSH HARADINAJ

Lirimi nga gjykata e Kolmarit në Francë të Ramush Haradinaj duke mos pranuar kërkesën e autoriteteve serbe për ekstradimin e tij është një lajm i gëzuar për mbarë shqiptarët kudo që janë. ...

E premte 12 prill 2013

Mblidhet Bordi Rajonal i Punësimit. Mblidhet Bordi Rajonal i Punësimit.Ne sallën e këshillit te qarkut u mblodh Bordi Rajonal i Punësimit. Ne mbledhjen e tij me teme: Adresimi ne nivel lokal...

16 Korrik 2014

Në kuadrin e Projektit Adresimi në Nivel Lokal i Sfidës së Punësimit të të Rinjve, ditën e merkurë, dt. 16 korrik 2014, Në kuadrin e Projektit Adresimi në...

RURACT Project

In the framework of RURACT project "Revaluation of rural areas in Europe through social farming activities" respectively "Europe for Citizens" Programme In the framework of RURACT project "Revaluation of rural areas in...

21/22 settembre 2015 EXPO Milano 2015

Unine dell’ Assemblea dell’Euroregione Adriatica Ionica e organizzato dalla Regione Emilia Romagna, un incontro nel quadro del progetto AdriGov. Lunedi, il 21 settembre 2015 nel padiglione dell'UE in Expo Milano 2015,...

Giovedi 11 Settembre 2014

Cungu riceve il Direttore Generale per l'Europa, dell’ILO. Oggi, 11 settembre 2014, il presidente del Consiglio della Regione sig. Maxhid Cungu ha ricevuto nel suo ufficio il direttore per l’Europa centrale ed orientale, dell'Organizzazione...

E martë 27 nëntor 2012

AKTIVITET ME RASTIN E 100 VJETORIT TE PAVARËSISË Ditën e marte me 27 nëntor në hollin e selisë së këshillit të qarkut Shkodër u organizua një aktivitet festiv me rastin e...