Lajmet Faqja e Pare

28 Dhjetor 2017

Aktivitet me personat me aftësi ndryshe. Me datë 28 dhjetor Kryetarja e Këshillit të Qarkut Shkodër Zonja Greta Bardeli (Gjoni) mori pjesë në aktivitetin e organizuar në Qendrën e Zhvillimit, nga Drejtoria e Shërbimit Social...

21 Dhjetor 2017

ZHVILLOHET MBLEDHJA E KËSHILLIT TË QARKUT. U zhvillua mbledhja e radhës të Këshillit të Qarkut Shkodër ditën e Ejte datë 21/12/2017 ora 14,00 në Ambientet e Këshillit të Qarkut me këtë rend dite:  Mbi...

20 DHJETOR 2017

PËR ZHVILLIMIN E SEANCAVE TË KËSHILLIMIT ME PUBLIKUN  NË QARKUN E SHKODRËS. Sot me datën 20/12/2018, në sallën e Këshillit të Bashkisë Shkodër u zhvillua seanca këshillimit me publikun për diskutimin e projekt akteve: Paketa...

4 Shtator 2017

Nënë Tereza, Shenjtore e të Varfërve. Sot me 4 Shtator 2017, 1 vit pas Shejtrimit nga Ati i Shenjtë, Këshilli i Qarkut Shkodër në bashkëpunim me Teatrin Migjeni Shkodër, Shoqatën Kulturore Artistike “Prenkë Jakova”...

29 Gusht 2017

Drejtori i Kryqit të Kuq për Europën viziton Këshillin e Qarkut Shkodër. Drejtori i Kryqit të Kuq për Evropën z. Simon Missiri u takua me kryetaren e këshillit të Qarkut Shkodër zonjën Greta Bardeli...

Ditëlindja e Nënë, Shën Terezës

Nënë, Shën Tereza e Kalkutës u lind si Anjezë Gonxhe Bojaxhiu në Shkup me 26 gusht 1910. E njohur si Tereza e Bekuar e Kalkutës, Misionare e Bamirësisë, ishte një murgeshë katolike dhe misionare...

E hëne 19.06.2017

Tituj nderi djemve të Hotit Këshilli i Qarkut Shkodër me date 19.06.2017 në ambientet e Restorant “Mirelit” në Malësinë e Madhe, organizoj një aktivitet te titulluar Lavdi djemve të Hotit për dorëzimin e titujve...

Tiranë me 9 qershor 2017

Akademia e Shkencave të Shqipërisë, në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe Fakultetin e Muzikës, më 9 qershor 2017, në 100 vjetorin e lindjes së kompozitorit Prenkë Jakova, organizoi aktivitetin me teme “Tribunë Muzikologjie”,...

KËSHILLI I QARKUT SHKODËR PËRSHËNDET LIRIMIN E RAMUSH HARADINAJ

Lirimi nga gjykata e Kolmarit në Francë të Ramush Haradinaj duke mos pranuar kërkesën e autoriteteve serbe për ekstradimin e tij është një lajm i gëzuar për mbarë shqiptarët kudo që janë. ...

E marte, 14.02.2017

Vizitë e qeverisë së nxënësve dhe drejtuesve të Medrese “Haxhi Sheh Shamia” Shkodër, në Këshillin e Qarkut. Kryetarja e Këshillit të Qarkut Shkodër Znj. Greta Bardeli (Gjoni), priti një zyrën e saj një përfaqësi...