Fjale

Maxhid CUNGU – Workshop me temë “Transporti dhe Infrastruktura në Makrorajonin Adriatiko-Jonian”

      Workshop me temë "Transporti dhe Infrastruktura në Makrorajonin Adriatiko-Jonian" Shkodër 06/11/2013 Të nderuar partnerë të projektit “ADRIGOV” Së pari ju uroj mireseardhjen në Shkodër  dhe ndjehemi shumë të nderuar në...

Maxhid CUNGU – l’adesione della Repubblica di Croazia nell’Unione Europea…

      Onorevole, Presidente della Regione Istria Valter Flego   Onorevole, Presidente del Consiglio Regionale Valter Drandic   Onorevoli ospiti   Sono fiero che nel mio nome personale, unito a quello dell’intera regione...

Maxhid CUNGU – 100 vjetori i shpalljes se pavaresise se shtetit shqiptar

      Fjale e mbajtur nga z. Maxhid Cungu, kryetar i Keshillit te Qarkut Shkoder me rastin e 100 vjetorit te shpalljes se pavaresise se shtetit shqiptar   Shkoder, 28.11.2012      ...

Gjovalin KOLOMBI – Në mbështetje të decentralizimit dhe zhvillimit lokal

      Përshëndetja në takimin: Në mbështetje të decentralizimit dhe zhvillimit lokal-Përvoja zvicerane në Rajonin e Shkodrës Shkodër, më 10.02.09 Gjovalin KOLOMBI E nderuara Zj.Yvana Enzier, ambasadore e...

Gjovalin KOLOMBI – Fjala hyrëse e, në Takimin e Organizuar për Informimin

      Fjala hyrëse e, në Takimin e Organizuar për Informimin mbi Programet e Bashkëpunimit Ndërkufitar Z. Gjovalin KOLOMBI, Kryetar i Këshillit të Qarkut Shkodër Të nderuar Zonja dhe Zotërinj,...

Gjovalin KOLOMBI – Fjala në takimin me donatoret më 29.05.08

      Të nderuar zonja dhe zoterinj Mirësevini në takimin e dytë në Këshillin e Qarkut Shkodër. Prania e juaj sot këtu është një inkurajim tjetër i madh për ne, në përpjekjet...

Gjovalin KOLOMBI – Fjala ne takimin për Parkun Ballkanik të Paqës

      Shkodër, më 13-14 mars 2008 I nderuar  Z. Ministër Të nderuar Zv/Ministër Të nderuar përfaqësues të ministrive të Malit të Zi, Kosovës dhe të Shqipërisë I nderuar...

Gjovalin KOLOMBI – Prodhimet artizanale si potenciale te zhvillimit te turizmit ekologjik

      Fjala ne takimin "Prodhimet artizanale si potenciale te zhvillimit te turizmit ekologjik dhe  mekanizem alternativ punesimi"  30.01.09 Të nderuar pjesëmarrës     Fillimisht më lejoni të sjell përshëndetjet e...

Gjovalin KOLOMBI – Programi i zhvillimit ekonomik dhe nxitjes së punësimit

      Gjovalin Kolombi Fjala ne takimin me GTZ-Shqiperi Programi i zhvillimit ekonomik dhe nxitjes së punësimit, mundësi të zhvillimit ekonomik rajonal në veriun e Shqipërisë Shkodër, më 27.02.08 Të nderuar...

Gjovalin KOLOMBI – Fjala në takimin e 2 shkurtit, Ditës botërore të tokave të...

      Shkodër, më 01.02.2009 Të nderuar pjesëmarrës Jemi mbledhur sot në Shkodër, në vigjilje të 2 Shkurtit, Ditës Botërore të Tokave të Lagura, për të folur  në veçanti për zonat e...