Ndërmarrja e rrugëve rurale

Gjovalin KODRA – DrejtorNdërmarrjes Rajonale të mirëmbajtjes së rrugëve Rurale të Qarkut Shkodër. Tel/ fax: E-mail: gjovalin.kodra@qarkushkoder.org Veprimtaria kryesore Ndërmarrja Rajonale e mirëmbajtjes së rrugëve Rurale të Qarkut Shkodër, ka si objekt kryesor të veprimtarisë së saj mirëmbajtjen e rrugëve (degëzimet e rrugëve kombëtare që lidhin qendrat e komunave të këtij qarku si dhe me pikat turistike qe ndodhen ne te. Me fjalën mirëmbajtje do te kuptonim mbajtjen hapur te gjitha akseve edhe ne periudhat e dimrit kur vazhdimisht paraqiten probleme te cilat shkaktohen nga kushtet e renda atmosferike si dhe gjendja e këtyre rrugëve. Gjithashtu kjo ndërmarrje ndërhyn ne raste emergjente si shembje erozion etj. ka një staf drejtues prej 6 vetash qe punojnë ne degën teknike dhe me problemet administrative. Janë tre përgjegjës sektori për secilin reth si dhe 132 punëtorë mirëmbajë te ndare për secilin rreth. Për më shumë klikoni: Harta e rrugëve rurale Zyra e financës Zyra e projekteve Sektoret

Asnjë postim për tu shfaqur