LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT 29 NËNTOR 2020

229
Përkujtuam çlirimin e Shqipërisë, më 29 Nëntor 1944, nga pushtuesit nazifashistë.
Në shenjë respekti dhe mirënjohje, sot bashkë me veteranët e Luftës Nacional Çlirimtare #Shkodër kujtojmë dhe nderojmë ato që u ngritën e ranë në luftën për çlirimin e Shqipërisë.
Lavdi Dëshmorëve të Atdheut! 🇦🇱