PROGRAMI I TRANSPARENCËS

269

PROGRAMI-I-TRANSPARENCES-I-INSTITUCIONIT-TE-KESHILLIT-TE-QARKUT-SHKODER

LIGJI-PER-TE-DREJTEN-E-INFORMIMIT

FORMULARI-I-KERKESES-PER-INFORMACION

URDHER-I-BRENDSHEM-PER-CAKTIMIN-E-KOORDINATORIT-PER-TE-DREJTEN-E-INFORMIMIT

URDHER-I-BRENDSHEM-PER-NGRITJEN-E-GRUPIT-TE-MONITORIMIT-PER-TE-DREJTEN-E-INFORMIMIT

REGJISTRI-I-KERKESAVE-DHE-PERGJIGJEVE

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak7 Mars 2018
Artikulli tjetërNdarja Administrative