Sherbime

573

Në këtë rubrike do të njiheni me shërbimet, që ofrohen në qarkun e Shkodrës për ta bërë sa më të lehtë dhe të këndshëm qëndrimin dhe itineraret e vizitorëve vendas dhe të huaj, që dëshirojnë të kalojnë çaste relaksi në vendet turistike që ofron qarku ynë.

Për më shumë kliko:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakItinerare turistike
Artikulli tjetërFotografi