Resurset

492

Në këtë rubrikë do të njiheni me resurset e larmishme natyrore dhe kulturore të qarkut të Shkodrës 

Për më shumë kliko:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakPlane zhvillimi te turizmit
Artikulli tjetërItinerare turistike